Izvor: Happy BSC
04.01.2021 u 13:34
0

HAOS U STUDIJU HAPPY TV! MARIĆ GRABI KA MINISTARSKOM MESTU: Belojević pod vizirom a Petrović sa gas maskom! (VIDEO)

U najgledanijem jutarnjem programu na Happy televiziji dovijao se pravi spektakl. 

Šok za sve gledaoce emisije „Dobro jutro Srbijo“ na  TV Hepi, usledio je kada su u goste došli doktor Goran Belojević i Miroljub Petrović.

Naime, Belojević, koji je bio jedasnod gostiju kod legende srpskog novinarstva Milomira Marića i Katarien Korše,  je tvrdio da ima plan kako Srbija može da pobedi koronu za par nedelje.

Dva gosta doša su potpuno maskirana u studio, Belojević sa maskom i vizirom, a Petrović sa vojnom gas maskom.

U jednom trenutku voditeljka, Katarina je ustala da ih prska sa dezinfekcionim sredstvom, dok su oni govorili da su potpuno zaštićeni.

Petrović je naveo da na glavi ima rusku gas masku koja štiti od korone.

SVE O SPORTU

KOKEZA UŠAO U RAT SA VIDIĆEM: Pet godina ne radi ništa a soli pamet svima!

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

NEŠTO NIJE U REDU SA MITROVIĆEM: Sta se dešava sa SRBINOM?!

– Ovde imate filter koji se menja, ako se pojavi kovid 21, magareći grip, kengurov grip i sve vrste bolesti. Ovu masku kad nosite stičete potpuni imunitet – rekao je Petrović ironično, a potom skinuo masku.

On je tokom emisije predložio da Milomir Marić postane novi ministar zdravlja i u šali naveo da popularni voditelj ima bioenergiju.

– Samo se vi njega držite Katarina i bićete imuni na koronu. Zato ja često dolazim, u emisiju, da se napunim energije od Marića. Njega treba za ministra zdravlja, a kad se obnovi Dušanovo carstvo postavićemo ga za ministra odbrane. Ove kamenjarke što drži, pošaljemo u Bondstil i rešimo problem okupacije. On bi bio glavni strateg biološkog ratovanja – rekao je Petrović.

Belojević je tvrdio da ima plan kako Srbija može da pobedi koronu za par nedelje.

– Potrebno je da otvorimo granice i aktiviramo sve turističke agencije. Svi će doći kod nas, napravićemo ekonomski bum, a korona će ubrzo nestati – rekao je Belojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter