Izvor: Happy BSC
18.11.2021 u 21:12
0

GORAN VESIĆ: Ponosan sam na Beograd u koji dolaze iz sveta da vide kako smo uredili grad(FOTO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ugostio je danas visoku delegaciju Najrobija, koju je predvodio zamenik gradonačelnika glavnog grada Kenije Vilijam Kangete Tuku.

Sastanku u Starom dvoru prisustvovali su pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović, kao i ambasador Srbije u Najrobiju Dragan Županjevac.

Tom prilokom Vesić rekao: 

-Imao sam tu čast i zadovoljstvo da večers ugostim Kang’ete Tuku, zamenika gradonačelnika Najrobija koji je sa svojom delegacijom u poseti Beogradu.

Predstavio sam im projekat Beograd na vodi pre zvanične večere u Beogradskoj zadruzi.

Delegacija Najrobija će sutra posetiti JKP Parking servis gde će im biti predstavljen sistem Oko sokolovo za čiju su kupovinu zainteresovani. Posetiće i JP Infostan tehnologije gde ćemo im predstaviti projekat “pametan grad” koji radimo u saradnji sa Telekomom, a u subotu će posetiti deponiju komunalnog otpada Vinča gde će videti novoizgrađena postrojenja za preradu komunalnog i građevinskog otpada kao i za proizvodnju struje i toplotne energije iz otpada.

Ponosan sam na Beograd u koji dolaze iz sveta da vide kako smo uredili grad.

Beograd do Najrobija!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter