Izvor: Tanjug, Happy BSC
19.11.2021 u 15:29
0

DŽONIĆ I NJEGOVI SINOVI OSTAJU IZA REŠETAKA!

Danas je Viši sud u Nišu produžio pritvor Goranu Džniću i njegovim sinovima za još 30 dana. Oni su osumnjičeni za učešće u ubistvu tročlane porodice Ðokić 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Goranu DŽoniću pritvor je produžen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, a njegovim sinovima Milanu u i Stefanu zbog uznemirenja javnosti.

Odluku je doneo sudija za prethodni postupak, a na nju oni imaju pravo žalbe krivvicnom vanpretresnom veću u roku od tri dana.

Zbog sumnje da su učestvovali u ovom ubistvu pored Džonića pod istragom su i braća K.M. i A.M, kojima 30 dana pritvora još nije isteklo pošot su uhapšeni kasnije. Sva petorica se sumnjiče za učešće u teškom ubistvu Gorana Ðokica, njegove supruge Gordane i njihove 25-godišnje ćerke Lidije, 26. septembra

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Istraga je zatvorena za javnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter