Izvor: alo
10.01.2021 u 16:06
0

PSŽ PREGOVARA SA NEJMAROM: Žele ga i dalje u tandemu sa Mbapeom!

Zimski prelazni rok je krenuo početkom nove godine

Francuski prvaci su napravili prvi korak i nadaju se da bi već u narednih nekoliko nedelja mogli Brazilca da vežu novim ugovorom, a isto žele da urade i sa Kilijanom Mbapeom, kome ugovor ističe na leto sledeće godine.

Osim toga, Totenhemov Dele Ali velika je želja PSŽ-a u ovom prelaznog roku. PSŽ je nedavno preuzeo Maurisio Poketino, čovek za kog se može reći da je u Londonu stvorio Alija i sada ga opet želi u svom timu.

PROČITAJTE JOŠ I:

KOSTREŠ OCENIO: Opozicija neprestano jača Vučićevu vlast

ZVEZDA POČELA SA PRIPREMAMA: Dejanu se na prozivci javio 31 igrač

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Zaobiđite deonicu Pazarište-Tutin

Prelazni rok traje do 31. januara i do tada su moguće sve vrste dogovora, a francuski mediji pišu kako bi Alijev transfer mogao da bude ključ velikog dogovora tri evropska kluba.

S druge stranje, oglasili su se i britanski mediji, koji pišu da Argentinac silno želi u Pariz da dovede Pola Pogbu, ali ne donosi iznos koji bi Junajted mogao da traži za sjajnog vezistu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter