Izvor: alo
10.01.2021 u 16:58
0

CRVENO-BELI ODRADILI PRVI TRENING PRED PUT NA KIPAR

Izabranici Dejana Stankovića posle testiranja, danas od 11 časova posle prozivke, odradili su i prvi trening u 2021. godini pred put na Kipar, gde će boraviti do 18. januara i odraditi prvi deo ovogodišnjih zimskih priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se posle zimske pauze na stadion „Rajko Mitić“ gde su posle okupljanja i obraćanja uprave kluba izašli na teren i odradili prvi trening u ovoj godini. Crveno-beli imali su nešto teže uslove za rad, budući da je sneg napadao tokom noći, međutim to izabranicima Dejana Stankovića neće predstavljati problem, znajući da već sutra putuju na Kipar.

Osim igrača koji su u prvom delu sezone ostvarivali sjajne rezultate, na pomoćnom terenu mogla su se uočiti i nova lica. Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku Aksel Bakajoko odradio je prvi trening u crveno-belom dresu, kao i biseri Omladinske škole Nikola Stanković i Ričard Odada. Ljubimac navijača i povratnik u crveno-beli dres Slavoljub Srnić takođe je danas radio pod komandom Dejana Stankovića.

SVE O KORONI

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA NAKON SMRTI MARADONE: Doktor optužen da je sve falsifikovao!

DULE VUJOŠEVIĆ ODABRAO IDEALNU PETORKU PARTIZANA OD IGRAČA KOJE JE TRENIRAO

TIRANA NE ZABORAVLJA DUEL SA SRPSKIM ŠAMPIONOM

Trening je otpočeo uobičajenim zagrevanjem, a potom su prvotimci Zvezde prešli na rad sa loptom koji im je svakako najviše nedostajao. Posle nešto više od sat vremena, crveno-beli uputili su se ka svlačionici, na zaslužen odmor, budući da će u popodnevnim časovima odraditi i drugi trening u ovoj godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter