Izvor: alo
11.01.2021 u 07:34
0

NEKADAŠNJI PIVOT ODUŠEVLJEN IZDANJEM REPREZENTACIJE: Svi bi pristali na minimalni poraz od Francuske, a napravili smo dva odlična rezultata!

Naš proslavljeni rukometaš, a danas tehnički direktor reprezentacije Ratko Nikolić zamedije  je druga utakmica protiv Francuske dokaz da pobeda u prvom meču nije slučajnost

Legendarni pivot ističe da nisam nije očekivao ovako brz rezultat, ali da je selektor Toni Đerona uspeo vrlo brzo da uklopi našu reprezentaciju.

– Realno, nismo očekivali da će igra biti na ovom nivou ovako brzo. Neki su mislili da je pobeda protiv Francuske na domaćem terenu slučajnost, ali remijem u gostima dokazali smo da nije. Da nam je neko ponudio da izgubimo minimalnim rezultatom od Francuske, pa svi bi to potpisali odmah, a mi smo uspeli da odigramo dve fantastične utakmice– kaže Nikolić.

Nikolić dodaje da je Srbija uvek imala kvalitetne igrače, ali da je falio sistem koji će dati rezulate, a novi selektor Toni Đerona je uspeo svoju taktiku da pretoči na teren.

PROČITAJTE:

DETALJI PRIZORA KOJI JE OSTAVIO SVE U NEVERICI: Težak život naterao je muškarca da legne nasred kolovoza

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA IZNELA ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: U svetu više od 790.000 novozaraženih

PRIPADNICI TAKOZVANIH KOSOVSKIH BEZBEDNOSNIH SNAGA POSTAJU NATO PEŠADIJA

CRNI BILANS: Mladi u Srbiji gube noge, umiru IZLEČENI ljudi, lekari gledaju scene iz filmova

Nekadašnji kapiten naše reprezntacije kaže da mu sviđa što selektor forsira „timski duh“u ekipi, te da je to urodilo plodom na samom startu.

Na pitanje kakva je bila njegova reakcija bila kada je imenovan Toni Đerona, njegov odgovor je jasan.

– Znao sam da će pozitivno delovati. Znam kakav je stručnjak, igrao sam u Španiji – rekao je naš čuveni as.

Posle ova dva uspešna meča i tri osvojena boda, „orlove“ očekuju dueli sa Grčkom i Belgijom, a Nikolić ističe da bez obzira na ovaj uspeh, nema mesta za opuštanje.

-Epizodu sa Francuzima smo završili, sada moramo korak dalje. Sad je na redu analiza i spremanje. Imamo dovoljno vremena da se spremimo – kaže na kraju Ratko Nikolić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter