Izvor: alo
11.01.2021 u 08:08
0

SUDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

Svi ljubitelji MMA su maštali o idealnoj borbi u kojoj će se sastati Habib Nurmagomedov i Toni Ferguson, ipak to se verovatno nikada neće desiti

Čak pet puta je bio zakazan ovaj meč, ali uvek bi izn nekog razloga bio odgođen.

Malo je verovatnoća da će se ikad desti, jer se Habib penzionisao, a i kada bi se vratio teško da bi ga UFC upario sa Fergusonom koji sada ima dva poraza u nizu.

Međutim „El kukuj“ još uvek provocira svog nesuđenog rivala.

PROČITAJTE:

DETALJI PRIZORA KOJI JE OSTAVIO SVE U NEVERICI: Težak život naterao je muškarca da legne nasred kolovoza

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA IZNELA ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: U svetu više od 790.000 novozaraženih

PRIPADNICI TAKOZVANIH KOSOVSKIH BEZBEDNOSNIH SNAGA POSTAJU NATO PEŠADIJA

CRNI BILANS: Mladi u Srbiji gube noge, umiru IZLEČENI ljudi, lekari gledaju scene iz filmova

– Ahh, Habibov omjer. Činjenica. Više od pola profesionalnih borbi tog glupana su bile borbe na dve runde. Sve pre UFC. U većini organizacija, potrebne su tri runde da bi se borbe smatrale profesionalnima. Ako je tako, onda je i moje tri pobjede s Ultimate Fightera potrebno računati. Dajte mi još tri pobede i tri nokauta –  napisao je Ferguson na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter