Izvor: novosti
11.01.2021 u 09:07
0

CRVENO-BELI ODRADILI NAJVEĆI DEO POSLA: Na pragu velikog pojačaja

CRVENA zvezda je završila dva posla pred početak zimskih priprema, a do četvrtka bi Dejan Stanković mogao da dobije još jedno pojačanje.

Italijanski novinar Alfredo Pedula otkrio je da su crveno-beli postigli dogovor sa Torinom oko dolaska 24-godišnjeg Simonea Edere koji bi u Beograd trebalo da stigne najkasnije do četvrtka.

On bi došao na Marakanu na jednoipogodišnju pozajmicu s pravom otkupa do leta 2022. godine. O samom iznosu otkupne klauzule nije bilo reči, ali će Torino pored novca moći da računaju i na određene procente od dalje prodaje nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije, prenose italijanski mediji.

Sada preostaje jedino još dogovor između „crveno-belih“ i samog Edere, odnosno njegovog agenta Đuzepea Galija u čemu će veoma bitnu ulogu odigrati i sam trener beogradske ekipe Dejan Stanković koji je ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

Edera ima godišnju platu od oko 400.000 evra što ne bi trebalo da predstavlja problem za Zvezdu koja u svojim redovima ima i plaćenije igrače poput El Fardua Bena koji inkasira skoro 700.000 evra po sezoni.

Stanković je i najavio da bi voleo da dobije pojačanje u napadu, a odluka trenera Torina da ostavi Ederu van konkurencije za sastav protiv Milana mnogima je bila indikator da je dogovor sve bliži.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter