Izvor: alo
11.01.2021 u 09:56
0

ĐERONA JE STVORIO SJAJNU EKIPU: Komšije oduševljene selektorom Srbije!

Fantastične partije naše rukomentne reprezentacije nisu zadivile samo ljubitelje ovog sporta u Srbiji, već i u komšiluku

Hrvatski portal index.hr posvetio je opširan članak selektoru „orlova“ Toniju Đeroni.

On je predstavljen kao čovek koji je „od raspadnute Srbije stvorio ekipu koja je nadigrala Francusku“.

Hrvatski medij podseća da je naša reprezentacija na nekoliko poslednjih takmičenja beležila loše rezultate i da je pre godinu dana bila tek 20. od 24 ekipe na Evropskom prvenstvu, autor konstatuje da je naš savez godinama lutao, menjao selektore i da je čudno da nije bilo rezultata, jer Srbija ima nekoliko izuzetnih pojedinaca, ali ne i timski duh.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

– Dolazak na klupu španskog trenera Tonija Đerone razbudio je srpski rukomet u samo dve utakmice. Od bezvoljne i nezainteresovane ekipe, Đerona je u samo nekoliko dana stvorio borbenu ekipu koja ima cilj i koja gine za svaku loptu – navedeno je na portalu.

Index.hr podseća da je Đerona tipičan primer španske trenerske škole, da je punih 15 godina radio u Barseloni, trenirao mlade selekcije, rezervnu ekipu i četiri godine bio pomoćnik Šesku Esparu, kraj kojeg je osvojio i Ligu šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter