Izvor: kurir
12.01.2021 u 07:53
0

JUVENTUS BEZ NAPADAČA 15 DO 20 DANA ZBOG POVREDE

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala povredio je ligament levog kolena i odsustvovaće sa terena 15 do 20 dana, saopštio je njegov klub.

Dibala se povredio u nedelju tokom utakmice sa Sasuolom (3:1), a posle današnjih pregleda u klupskom medicinskom centru utvrdjeno je da se radi o ligamentu levog kolena.

Procenjeno vreme oporavka je 15 do 20 dana, naveo je Juventus

Dibala će propustiti derbi sa Interom u nedelju u Milanu i finale Superkupa protiv Napolija, 20. januara.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ OTKRIO MARIĆU: Ovim putevima ide Srbija u 2021. godini (FOTO)

Predsednik Portugalije De Souza (72) pozitivan na korona virus

BEKSTVO IZ ZATVORA: Robijaši napravili kanap od čaršava, čuvari ostali u šoku

U utakmici sa Sasuolom povredili su se i Veston Mekeni i Federiko Kijeza, ali povrede nisu ozbiljne koliko se u prvi mah činilo i njihovo stanje će se procenjivati iz dana u dan.

Skaj je preneo da će Kijeza i Mekini propustiti utakmicu protiv Djenove u sredu, ali da bi mogli da se vrate u ekipu za derbi protiv Intera u nedelju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter