Izvor: tanjug
12.01.2021 u 14:32
0

SRAMNO! OPLJAČKANA KOVID BOLNICA U KRUŠEVCU: Lopovi odneli uređaje

 Iz magacina novootvorene kovid bolnice u Kruševcu za sada nepoznati lopovi odneli su noćas medicinske uređaje

Kako pišu mediji to je potvrdio koordinator zdravstvene ustanove Vlada Cvetanović, koji je rekao da je odneto devet telemedicinskih sistema.

Kaže da je krađa primećena jutros i da je o tome obaveštena policija koja je obavila uviđaj.

Cvetanović dodaje da na vratima magacina nisu primećeni tragovi obijanja.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ OTKRIO MARIĆU: Ovim putevima ide Srbija u 2021. godini (FOTO)

Predsednik Portugalije De Souza (72) pozitivan na korona virus

BEKSTVO IZ ZATVORA: Robijaši napravili kanap od čaršava, čuvari ostali u šoku

On je kazao da je odneto devet telemedicinskih sistema, koji služe za daljinsko praćenje zdravstvenog stanja pacijenata.

„Ti uredaji su nabavljeni iz inostranstva za potrebe naše Kovid bolnice. Zaista ne znam kome bi to bilo potrebno i šta će s time. Oni nisu veliki, mogu da stanu u jednu torbicu“, objasnio je Cvetanović i kazao da ne zna kolika je tržišna vrednost tih uređaja.

appy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter