Izvor: happy bsc
15.01.2021 u 08:51
0

DR ĐERLEK POTVRDIO: Vakcinacija počinje tačno u 10 časova, poznato koji gradovi su na redu od sutra

Sutra se kreće sa vakcinacijom u drugim gradovima na severu zemlje.

NAJVAŽNIJE DANAS:

HOROR U FILADELFIJI: Brutalno ubijen mladić (25) srpskog porekla, ubice snimljene (VIDEO)

DR JOVANOVIĆ OBJAŠNJAVA: Odgovori na 10 najvažnijih pitanja o VAKCINACIJI

DANAS JE SVETI SILVESTER: Svetitelj koji štiti poljoprivrednike, poštuju ga i pravoslavci i katolici

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek jutros je na TV-u potvrdio da širom Beograda, u desetak  domova zdravlja, tačno u 10 časova počinje vakcinacija Beograđana starijih od 75 godina. 

– Svi domovi zdravlja su spremni i tačno u 10 počinje vakcinacija – rekao je dr Đerlek gostujući jutros u Dnevniku javnog servisa dodavši da se dosad vakcinisalo 20.500 ljudi i da nije bilo neželjenih reakcija.

Prema njegovim rečima, posle današnje vakcinacije sutra se kreće od severa zemlje pa su tako na redu sledeći gradovi – Subotica, Zrenjanin, Sombor, Novi Sad, pa potom Šabac, Loznica, Čačak, Kragujevac, Kruševac, i Niš.

– Sledeća grupa građana koja je na redu za vakcinu jesu građani od 64 do 74 godine –  rekao je Đerlek koji je jutros bio u Domu zdravlja Savski venac gde će se građani danas vakcinisati Fajzerovom vakcinom.

Podsetimo, građani dobrovoljno mogu da se prijave za vakcinaciju onlajn putem e-Uprave ili telefonskim pozivom na broj telefona 0800 222 334.

Podaci koji su potrebni za prijavu su: JMBG, ime i prezime, adresa elektronske pošte, zatim broj mobilnog ili fiksnog telefona, kao i opštinu na kojoj želite da primite vakcinu.

Takođe, nepohodno je navesti da li imate neka od specifičnih oboljenja i da li je neophodno da vam se obezbedi transport do punkta za vakcinaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter