Izvor: kurir.rs
15.01.2021 u 11:36
0

OBEZBEĐEN BESPLATAN PREVOZ NAJSTARIJIH: Građani će vakcinu protiv korone primati u sportskim halama

Grad Beograd će za starije osobe koje žive same ili se teže kreću obezbediti besplatan prevoz do punktova na kojima će se obavljati vakcinacija protiv kovida-19.

Gradonačelnik Zoran Radojičić je rekao da će Grad za logistiku oko potreba imunizacije angažovati i volontere. U gradu inače živi više od 350.000 sugrađana starijih od 65 godina koji prema planu masovne vakcinacije spadaju u prioritetnu grupu.

Radojičić je potvrdio da je predložio 17 lokacija za punktove za masovnu imunizaciju za koje će Grad Beograd obezbediti sve neophodne uslove.

NAJVAŽNIJE DANAS:

U nedelju 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara treba da primi kinesku vakcinu

SUTRA U SRBIJU STIŽE KINESKA VAKCINA: Na raspolaganju ćemo imati TRI vrste!

PETKOVIĆ O POSETI KiM: Hteo sam da idem da odnesem pomoć poplavljenim srpskim selima

ĐACI NEKA SE SPREMAJU ZA MATURU: Ružić saopštio da je obrazovni sistem spreman za nastavak školske godine

– Odvojićemo prostorije i nameštaj, a Ministarstvo zdravlja će obezbediti frižidere, dopremanje vakcina i odrediti timove za vakcinaciju. Grad je obezbedio lokacije u svakoj opštini na kojima će se sprovoditi masovna vakcinacija. Svima nam je važno da se deo stanovništva koji pripada rizičnoj kategoriji što pre vakciniše – istakao je Radojičić.

Za vakcinalne punktove predloženi su Beogradski sajam, sportski centri „Šumice“, „Vračar“, „Lazarevac“, Ustanova kulture „Vuk Karadžić“…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter