Izvor: novosti
20.11.2021 u 17:11
0

Aleksandar Mitrović pravo je čudo od igrača (VIDEO)

Aleksandar Mitrović je pogotkom u 90. minutu odveo Srbiju na Mundijal u Katar, a posle obaveza prema reprezentaciji nastavio je da rešeta mreže u dresu Fulama.

„Kotidžeri“ su u 18. kolu Čempionšipa dočekali Barnsli, a sjajni napadač je u 24. minutu udarcem glavom nakon asistencije Tetea doveo ekipu iz Londona do prednosti.

Mitroviću je ovo bio 21 gol u drugom rangu engleskog fudbala. Treba reći da ima i pet asistencija. Srbin je zaista krenuo furiozno ove sezone i samo je pitanje na kom broju pogodaka će se zaustaviti.

Fulam je u 34. minutu uspeo da duplira prednost, a strelac je bio Fabio Karvaljo. Sjajni napadač je učestvovao u akciji koja je prethodila golu.

Inače, izabranici Marka Silve se nalaze u seriji od šest uzastopnih pobeda. Kako su otvorili meč protiv Barnlija, smeši im se i sedmi trijumf.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter