Izvor: HappyBSC
20.11.2021 u 18:35
0

POKRETNA KANCELARIJA U BLOKOVIMA 23 I 19A(FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić obišao je danas Blokove 23 i 19A.

Pokretna kancelarija i dalje rešava probleme sugrađana i to vrlo uspešno.

Danas je izjavio:

-Obišao sam danas svojom pokretnom kancelarijom novobeogradske blokove 23 i 19a i tom prilikom razgovarao sa građanima o problemima sa kojima se susreću, kao i stvarima koje bi trebalo uraditi u cilju unapređenja kvaliteta života u ovom delu grada.

Stanari Bloka 23 zamolili su me da dođem u njihov kraj nedavno kada sam bio u obilasku Bloka 24. To je upravo svrha pokretne kancelarije, da mogu da obilazim naselja i čujem sve o problemima sa kojima se susreću. Ovde su problemi malo drugačije prirode nego u ostalim delovima grada, ali to ne znači da ne bi trebalo da ih rešavamo.

Današnji razgovor pokazao je da ako saslušamo jedni druge možemo da rešimo veliki broj problema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter