Izvor: Novosti
21.11.2021 u 13:51
0

POKUŠAJ VIŠESTRUKOG UBISTVA U BERANAMA: Jedan počinilac uhapšen, za drugim policija i dalje traga!

Zbog  sumnje se da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija policija traga za M.Z. (30) iz Berana.

– Ovo lice se nalazi u bekstvu i preduzimaju se intenzivne aktivnosti na lociranju i njegovog lišenja slobode. Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu sumnjiči se M.Đ. (32) iz Berana i on je lišen slobode, saopštila je Uprava polivije Crne Gore pivodom pucnjave u Beranama u četvrtak veče kada je više lica povređeno.

-Izlaskom na lice mesta gde je izvršen uviđaj od strane višeg državnog tužioca utvrđeno je da je iz jednog vozila u pokretu došlo do upotrebe vatrenog oružja pri čemu je ispaljeno oko 20 projektila iz automatske puške nepoznate marke i kalibra u pravcu vozila gdje su bila oštećena lica K.S. (27), I.S. (24) i M.K. (24).K.S. i M.K. su zadobili ovom prilikom teške tjelesne povrede dok je I.S. zadobio lake tjelesne povrede.

Policija je preduzela intenzivne operativno – istražne mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja u saradnji sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju i u veoma kratkom roku identifikovala izvršioce i rasvetlila krivično delo, kažu iz policije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter