Izvor: tanjug
26.01.2021 u 09:42
0

IGRAČ NEDELJE Somborac najbolji u NBA

Košarkaši Denvera Nikola Jokić i Filadelfije Džoel Embid proglašeni su za igrače nedelje Zapadne i Istočne konferencije u petoj sedmici NBA sezone.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VLADA SRBIJE DONELA UREDBU: Stiže pomoć od države!

SRBIJA TREĆA! Evo gde se nalaze najbogatije evropske zemlje po vakcinaciji

DAN POSVEĆEN NAJSTARIJIM BEOGRADSKIM SVECIMA: Mučeni su i živi bačeni u Dunav zbog vere

HOROR NA ZVEZDARI: Upao čoveku u kuću, pa ga gušio i zaklao

Kako je saopštila najjača košarkaška liga na svetu, Jokić je izabran za igrača nedelje prvi put u aktuelnoj sezoni, došavši do ovog priznanja u Zapadnoj konferenciji sedmi put u karijeri, čime se svrstao uz Aleksa Ingliša kao drugi u istoriji franšize.

U period od 18. do 24. januara, 25-godišnji Somborac prosečno je beležio 29 poena, 14,7 skokova , 6,7 asistencija i 1,7 ukradenih lopti, uz izvrstan procenat šuta iz igre od 52,2 posto i 77,8 odsto sa linije slobodnih bacanja.



Zahvaljujući njegovim sjajnim partijama Nagetsi su ostvarili skor od 3-0, uključujući pobede kod kuće protiv Oklahome i dvostruki trijumf nad Finiksom u gostima.

SAZNAJTE I OVO

SRBIN PONOVO BLISTA Novi dabl-dabl Jokića (VIDEO)

POČETKOM SLEDEĆE NEDELJE LEDENI TALAS: Pogledajte kada nas očekuje toplije vreme

SAMOUVERENI BAJDEN SA NOVIM PLANOM: Amerika će do leta da ima kolektivni imunitet

Jokić vodi u NBA ligi po ukupnim asistencijama i drugi je po asistencijama po utakmici, dok prosečno beleži 25,8 poena, 12 skokova, 9,6 asistencija i 1,90 ukradenih lopti za 35,7 minuta.

Sa ostvarenim dabl-dabl učinkom u svih 16 utakmica, postao je jedan od pet igrača kojima je to pošlo za rukom od 1976. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter