Izvor: Happy BSC
27.01.2021 u 20:25
0

EVROKUP: Loš period se nastavlja, Partizan PORAŽEN

Košarkaši Partizana poraženi su u 3. kolu Top 16 faze Evrokupa. Bolji od crno-belih bili su igrači Lokomotive iz Kubanja rezultatom 74:67.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: U Srbiji registrovano 1.839 zaraženih, preminulo još 20 pacijenata

SRBIJA U VRHU PO BROJU VAKCINISANIH Drugi u Evropi, sedmi u svetu (GRAFIKA)

ALARM! Hitno evakuisano postrojenje Astra Zeneka

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Svi će biti revakcinisani tri nedelje nakon vakcinacije

Prva četvrtina je bila egal u većem delu, ali serija Lokomotive 7-0 je donela domaćem timu prednost na kraju od 19:17.

Usledio je znatno lošiji period za Partizan u drugoj deonici. U jednom trenutku je dvocifrenu prednost imala Lokomotiva, ali pre svega zahvaljujući Markusu Pejdžu crno-beli su otišli sa „svega“ sedam poena razlike na odmor. Rezultat je bio 37:30.

Znatno bolje je zaigrao srpski klub u trećem delu utakmice. Ponovo na krilima Pejdža je uspeo da povede 44:43, dve uzastopne trojke Amerikanca su tome najviše doprinele. Zagorac je napravio nesportsku ličnu u poslednjem napadu Lokomotive u trećoj četvrtini. Rusi su stigli do 51:49, a onda Kamings pogađa za tri i konačan rezultat posle 30 minuta bio je 54:49.

Sve dobro iz treće četvrtine Partizan je prosuo početkom četvrte. Opet najviše u režiji Kamingsa, Lokomotiva je stigla do dvocifrene prednosti. Pred kraj je Partizan uspeo da smanji na 67:62, ali nakon tajm-auta je ruski tim stigao do +10 još jednom.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Vil Kamings sa 15 poena i četiri asistencije, Džordan Kroford je dodao 14, a Mingauskas Kuzminskas 12 poena. Kod Partizana se istakao Novica Veličković sa 15 poena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter