Izvor: Objektiv
30.01.2021 u 09:09
0

NAJSKUPLJE GRUDVANJE NA SVETU: Dva mladića morala da plate 11.000 evra za zabavu na snegu

U pokušaju da zaborave na karantin i surovu zimsku stvarnost, dva mladića iz Lidsa organizovala su ilegalnu zabavu na snegu – masovno grudvanje.

I pored toga što su se proveli kao nikad pre ove zime, mladiće je na kraju snežne žurke sačekao par policajaca koji ih je kaznio sa po 11.000 evra.

OVO MORATE ZNATI

NIKODIJEVIĆ: Više od 100.000 Beograđana primilo vakcinu

EVROPSKA KOMISIJA odobrila promet vakcine ”Astra Zeneka” u EU

Danas SLAVIMO Prepodobnog Antonija Velikog: Njegova iskušenja ideal su hrišćanstva

Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika

“Mladići su kršili epidemiološke mere, morali su da budu kažnjeni”, poručila je policija iz Lidsa.

Momci su na licu mesta rekli da bi, da treba, platili i duplo veću sumu, jer je vredelo biti deo masovnog grudvanja u kojem je učestvovalo više od 150 mladih ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter