Izvor: Blic.rs
31.01.2021 u 13:44
0

IZGUBIO BITKU S KORONOM: Preminuo Aleksandar, poslanik u Narodnoj skupštini

Poslanik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Aleksandar Fulurija preminuo je rano jutros u Banjaluci u 59. godini, od posledica virusa korona.

Aleksandar Fulurija bio je član Predsedništva NDP i član stranke od njenog osnivanja, piše Srna.

Za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske izabran je na opštim izborima 2018. godine

Iz NDP je saopšteno da je Fulurija bio porodičan čovek, predano posvećen svojoj porodici i da u bolu i tuzi ostaju njegovi roditelji, supruga, kćerka, dva sina, unuče, kao i brojni prijatelji i kolege.

PROČITAJTE I:

DANAS PAUZA: Beograd na dobrom 21. mestu po broju vakcinisanih ljudi, a ove opštine u Srbiji su LIDERI

Srbija u vakcinaciji rekordnim tempom pobegla Austriji

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U NEMAČKOJ SE NE SMIRUJE: Važe rigorozne mere, ovo su pravila koja važe za građane Srbije

ISPLIVALI DETALJI INCIDENTA U NOVOM BEOGRADU: Ostavio ženi PORUKU na ZIDU, isekao se, napao službena lica

Aleksandar Fulurija preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, gde je bio hospitalizovan posljednje dve sedmice. On je prethodno bio lečen u bolnici u Foči.

U saopštenju se navodi da Fulurija nije uspeo da se izbori sa bolešću uprkos svih napora i angažmana ljekara i medicinskog osoblja bolnice u Foči i Odeljenja intenzivne nege Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka i gotovo mesec dana borbe za ozdravljenje

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter