Izvor: Tanjug
22.11.2021 u 19:14
0

KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV TROJE ZAPOSLENIH NA AERODROMU TIVAT: Izneli su 17. novembra putnu torbu sa nepoznatom sadržinom!

Aerodromi Crne Gore (ACG) saopštili su danas da su podneli krivičnu prijavu protiv troje zaposlenih na Aerodromu Tivat i pokrenuli disciplinski postupak protiv direktora tog aerodroma, šefa obezbeđenja i službenika.

Kako se navodi u saopštenju, zaposleni su „bez odobrenja na službeni izlaz Administrativne zgrade, 17. novembra izneli dva paketa većih gabarita i putnu torbu sa nepoznatom sadržinom“.

Iz ACG su naveli da je po nalogu izvršnog direktora tog preduzeća Gorana Jandreoskog i njegovog zamenika Petra Radulovića, u konsultaciji sa Odborom direktora, pokrenuta interna istraga, tokom koje su od aktera tog događaja uzete izjave.

Prema saopštenju, zaposleni su izjavili da su u paketima i torbi bile lične stvari bivšeg šefa obezbeđenja.

U saopštenju se izražava očekivanje da policija utvrdi punu istinu, „kako bi bili sigurni da ACG nesu oštećeni ni za jedan cent, ili bilo koji dokument“.

– ACG ne prejudicira ničiju krivicu, ali ćemo istrajati u otkrivanju istine – da li je bilo koji naš službenik ovakvim postupcima počinio bilo koje krivično delo i eventualno naneo štetu ACG- navodi se u saopštenju.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter