Izvor: Happy BSC
08.02.2021 u 19:21
0

ODLIČNO OTVORENA SEZONA: Partizanovi biseri BLISTALI!

Partizan je odlično otvorio sezonu, savladavši Napredak na prolećnoj premijeri (3:0), a danas je kombinovani tim crno-belih upisao novu pobedu protiv Teleoptika u prijateljskom meču – 2:0. 

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA NE JENJAVA, SITUACIJA GORA: Skoro 2.000 zaraženih!

NEDELJKOVA ODBRANA ŠOKIRA: „Miloš bi možda bio živ da su lekari brinuli“

VEČERAS U ĆIRILICI: Mafija više neće vladati Srbijom (21 čas Happy TV)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izveo je na teren igrače koji se vraćaju iz povreda i tek treba da uhvate zalet, ali i najtalentovanije momke iz omladinske škole, označenim kao nosiocima igre tima iz Humske u narednim godinama. Tandem 16-godišnjaka Mihajlo Petković i Vanja Vlahović opravdao je očekivanja i golovima doneo trijumf Parnom valjku.

Nema sumnje da će ovaj tandem u skorijoj budućnosti krenuti utabanom stazom, kojom su već prošli Strahinja Pavlović i Filip Stevanović, kada su, poslednji u nizu, doneli Partizanu ozbiljnu zaradu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u prvom poluvremenu izveo sledeći tim: Popović, Urošević, Ostojić, Purić, Živković, Pavlović, Smiljanić, Stojković, Čolić, Terzić, Štulić. U nastavku, od startne jedanaestorice ostali su samo golman Popović, Ostojić i Smiljanić, dok su šansu dobili: Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović, kao i strelci Petković i Vlahović.

Šef struke Optičara Albert Nađ je promenio svih 11 koji su počeli meč. Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović bili su starteri, a u drugih 45 minuta na teren su izašli: Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter