Izvor: Tanjug
09.02.2021 u 20:31
0

STEFANOVIĆ OMLADINCIMA: Hvala na svemu, nastavite istim tempom

Predsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović zahvalio je mladima sa Voždovca na trudu i aktivnostima koje preduzimaju i poručio im da nastave istim tempom.

NAJVAŽNIJE DANAS

Vladika Pahomije pozitivan na korona virus!

BOMBA I PUCNJAVA U AMERICI: Ranjeni kritično, zavladao STRAH! (FOTO)

KORONA PRESEK: Brojke rastu u Srbiji!

Stefanović se prisetio kako je opština Voždovac nekada izgledala, a kako izgleda danas i istakao da je u sve to uložen ogroman rad velikog broja ljudi.

Posebno je zahvalio omladincima jer su kao volonteri, naveo je, kilometre prepešačili kako bi obišli starije sugrađane u vremenu najveće pandemije.

– Znam koliko je to značilo svim ljudima u Beogradu, Voždovcu i Srbiji. U ime predsednika Aleksandra Vučića i svih iz našeg Gradskog odbora, zahvaljujem na svemu što ste uradili za našu stranku i što je vaš rezultat bio uvek onaj koji iščekujemo sa nestrpljenjem za naše pobede. Još 2008. godine sam znao da će se pobede samo nizati – naglasio je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ

STIŽE NAM KRVAVA KIŠA U SRBIJU: Evo o čemu se zapravo radi

JEZIVA SVEDOČENJA: Čekao sam u redu da silujem srpsku devojčicu (12), ali je od posledica UMRLA

Stefanović sa šefom Misije OEBS u Srbiji: Pozitivno ocenjeni rezultati dosadašnje saradnje

Kako se navodi u saopštenju beogradskog odbora SNS, Stefanović je istakao da je Voždovac uvek iskreno uz svoju stranku i predsednika i dodao da očekuje još veći rad i još ubedljivije pobede, a da je on tu da pomogne za sve što treba.

Predsednica Opštinskog odbora Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da je imala tu čast da politički sazreva upravo uz predsednika Gradskog odbora, a da je on to učio od najboljeg – Aleksandra Vučića.

Tomić Ilićeva zahvalila je Stefanoviću na nesebičnoj podršci koju pruža Voždovcu, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter