Izvor: Happy BSC
11.02.2021 u 16:37
0

SREĆA, SREĆA, RADOST! Slavlje u Crvenoj Zvezdi (FOTO)

Divan dan za novog crveno-belog člana

NE PROPUSTITE:

(UŽIVO) VLADA USVOJILA NOVI PAKET MERA: Podrška građanima i privredi (VIDEO)

NOVI PREDMET U ŠKOLI: Ministarstvo prosvete pojašnjava kako će sve biti ORGANIZOVANO

ČESTITKA LAVROVA: Reči podrške i zahvalnosti Selakoviću povodom Dana državnosti Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde ovih dana treniraju u Staroj Pazovi zbog građevinskih radova na klupskom hotelu, a danas su crveno-beli imali razlog i za slavlje.

Filipo Falko, glavno zimsko pojačanje beogradskog kluba, proslavio je 29. rođendan u društvu klupskih drugova i članova stručnog štaba. Delić te atmosfere mogao se videti i na Tviter nalogu kluba.



Ono što će navijače crveno-belih još više zanimati, jeste informacija vezana za drugog Zvezdinog Italijana, napadača Dijega Falćinelija.

Špic je imao problema sa lakšom povredom prethodnih dana, propustio je i meč u Novom Pazaru, ali danas je trenirao sa ekipom i treba ga očekivati u sastavu ne samo protiv Milana, već i u subotu protiv Radničkog u Nišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter