Izvor: Alo.rs
11.02.2021 u 17:57
0

BAJDEN UKINUO VANREDNO STANJE na granici SAD i Meksika!

Tramp je proglasio vanredno stanje da bi mogao da preusmeri sredstva na gradnju fizičke barijere na granici sa Meksikom

Američki predsednik Bajden ukinuo je danas nacionalno vanredno stanje na granici SAD i Meksika.

PROČITAJTE JOŠ:

VREMENSKA PROGNOZA: ZIMA nam tek dolazi, očekuje se ŽESTOKI UDAR!

KRALJEVO: Uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja

USTAO IZ BLATA! Beskućnik i narkoman postao docent na fakultetu

Vanredno stanje je proglasio prethodni predsednik Donald Tramp  još 2019. godine.

Bajden je poništio tu odluku tokom svog prvog dana na predsedničkoj funkciji, a sada je u pismu obavestio Kongres da je vanredno stanje ukinuto. Takođe, precizirao je da američke vlasti više neće provoditi odluku o gradnji zida na granici sa Meksikom.

Tramp je proglasio vanredno stanje da bi mogao da preusmeri sredstva na gradnju fizičke barijere na granici sa Meksikom. Nekoliko dana pre odlaska sa funkcije u januaru, Tramp je produžio tu odluku do 2022. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter