Izvor: happybsc
12.02.2021 u 13:46
0

NEVEROVATAN GEST! Spasila koalu posle lančanog sudara

Koala koja je izazvala sudar pet automobila dok je pokušavala da pređe autoput sa šest traka, spašena je na jugu Australije.

NE PROPUSTITE

IZDAT NALOG za privođenje Čedomira Jovanovića!

(UŽIVO) NOVAK NA SET OD MEČA: Đokoviću ne mogu ništa ni Fric ni publika! (VIDEO)

KOPAONIK IMA NOVU GONDOLU: Prva je isprobala premijerka Brnabić! Od Brzeće do vrha za 12 minuta

HRVATSKA SE DRMA POSLE OVE TV EMISIJE: „Srbija pobijedila u ratu za cjepivo, cijeli svijet o tome priča! (VIDEO)

APEL DR STEVANOVIĆA: Bolnice opet pune! Izbegavajte ski-centre za praznik! (VIDEO)

Policija je saopštila da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Adelejdu nekoliko osoba lakše povređeno, ali da nikom nije bila potrebna medicinska pomoć.

Žena koja je spasila koalu rekla je da je izašla iz automobila kako bi saznala šta je izazvalo gužvu na putu. Ugledala je koalu koja zbog betonske ograde između traka na putu nije mogla da nastavi dalje. Prebacila je svoj kaput preko nje kako bi je uhvatila.

– Koala nije povrijeđena ni na koji način – rekla je spasiteljka koja je zbunjenu životinju smestila u gepek i odvezla se do benzinske stanice kako bi je predala spasiocima divljih životinja.

U međuvremenu, koala je uspjela da se popne iz gepeka u kabinu terenca.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ ZAHVALIO PUTINU ZA ČESTITKU I VAKCINE! Srbija bi mogla samostalno da prozvodi vakcine

OSUMNJIČEN ZA UKUPNO 18 KRIVIČNIH DELA: Danas o odluka o produženju pritvora Aleksiću

U SRBIJU STIŽE I ČETVRTA VAKCINA! Brnabić otkrila: Do kraja februara dobijamo i AstraZeneku!

– Došla je kod mene pa sam rekla – OK, ostani ovdje. Ja ću izaći – rekla je žena i dodala da je neko vrijeme koala sedela za volanom kao da je htela da kaže da želi da se provoza, a tada je počela da je fotografiše.

Ona je rekla da živi u blizini šume eukaliptusa i da je naučila tokom ranijih iskustava da koalama treba prekriti oči da bi se smirile. Navela je da je i ranije zvala spasioce divljih životinja jer je nailazila na koale koje su bile povređene u sukobima sa drugim životinjama. Koala je kasnije puštena u šumu, daleko od autoputa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter