Izvor: Alo.rs
13.02.2021 u 19:46
0

MEČ U NIŠU: Zvezdin junak pobedio uprkos lošem vremenu

Formu iz jesenjeg dela sezone preneo je na „proleće“ Mirko Ivanić, čiji je današnji pogodak u meču sa Radničkim iz Niša, rešio pitanje pobednika (1:0).

NE PROPUSTITE

NOVI KORONA PRESEK: Nema opuštanja!

VUČIĆEVA ČESTITKA DRAGIJU: Srbija je posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Italijom

GRAĐANI, OPREZ! Migranti pljačkaju i napadaju ljude na Autokomandi

– Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke. Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici. Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda – rekao je Ivanić.

Jedva čeka Ivanić utakmicu sa Milanom koja je na programu u četvrtak od 18 časova i 55 minuta.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA „Dobro jutro Srbijo“: Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

– Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak – zaključio je naš vezista.

Ivaniću se potom priključio i kapiten Milan Borjan, te su zajedno čestitali rođendan Delijama iz Niša i poželeli im da su živi i zdravi i da još dugo traju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter