Izvor: Novosti
24.11.2021 u 17:00
0

PLENKOVIĆ U VERBALNOM OKRŠAJU SA OPOZICINOM NA SABORU: Dodijali ste više

Premijer Hrvatske Andrej Plenković danas je imao verbalni okršaj sa opozicijom u Saboru.

Posebno se obrušio na Katarinu Peović iz RF.

– Pa zašto se nije Picula vratio da bude predsednik SDP-a? Zašto nije Borzanica? Zašto je Kolakušić pobegao u Brisel gde ga niko ne zna? Što vam je živozidaš Sinčić pobegao tamo, na 8 hiljada evra. Biznis klasa, maska, vakcinisanje verojatno, ne znam, barem testiranje. I glumatanje na Trgu s ljudima koji su možda neinformisani, u strahu, imaju neki problem. Glumci, prevaranti, za osam hiljada evra, da se narod povodi za tim – rekao je Plenković.

Plenković pita ko se još vratio iz Evropskog parlamenta osim njega i Stiera na šest tisuća evra manju platu.

– Je li dosta toga? Govorila je to Mrak Taritaš, to ponavlja Zekanović, Bulj, Milanović… Dovde ste već došli… To je čak logički krivo i sramotno. Stanite s toga. Dodijali ste više. Prenosite to jedni, drugi, treći, prenosite, citirate… Pa što se ovi nisu vratili? Gospođo Peović, držite to za sebe, ono, degutantni ste – zaključio je Plenković.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter