Izvor: Happy BSC
16.02.2021 u 17:17
0

NAJVEĆA LAŽ IKADA ZABELEŽENA U RIJALITIJU! BESNA KAO RIS NA NJEGA: Učinio je nešto NEOPROSTIVO! (VIDEO)

Igor Mićić je danima unazad na stubu srama zbog svog odnosa sa Katarinom Krstić.

Naime, cimeri ne mogu da im oproste to što ih je slagao.

Iako je pri samom ulasku u rijaliti rekao da je slobodan muškarac, a tako se i ponašao, tek mesecima posle boravka u rijalitiju, koji traje skoro godinu dana, saznalo se da on ima devojku Katarinu sa kojom je u vezi tri godine.

Ona je ušla u rijaliti i otkrila da je ona Igorova očigledno „zaleđena“ devojka u stvarnom svetu. Do tada je Igor ostavljao utisak sigurnog muškarca sa čvrstim stavom i uverenjima, a onda je publika počela da ga kritikuje i osuđuje jer se, kako su govorili, lažno predstavljao.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ sutra sa zvaničnikom ruske Dume: Tema odnosi Srbije i Rusije!

DETALJI PUCNJAVE U ARANĐELOVCU: Osumnjičeni pištolj krio u dvorištu!

ON JE GLAVNI SUDIJA: Grk odlučuje o sudbini crveno-belih, a ovo su njegovi pomoćnici

U Igora su se zaljubljivale lepe učesnice rijalitija, ali on emocije nije uzvraćao iako je sa njima flertovao. Sve to navelo je Katarinu da zakorači u svet rijalitija.

Inače, kada je odlučio da uđe u rijaliti svojoj devojci rekao je da će ući kao slobodan muškarac kako bi zaštito njenu privatnost. Ona je to prihvatila, međutim, kada je videla da je ona ostala vani da vodi njegov restoran i brine o stanu, a on u rijalitiju bude sa drugim ženama i predstavlja se u potpuno drugačijem svetlu, kao da ona i ne postoji, odlučila je da uđe u rijaliti i razreši tu situaciju.

Nakon brojnih turbulencija uspeli su da se pomire, ali Nejla Mehanović ne može Igoru da oprosti ovu laž pa je osula drvlje i kamenje po njemu.

– On je klošarčina, sve nas je slagao. To nije za oproštaj – tvrdi Nejla.

Detaljnije možete pogledati u snimku dostupnom ispod teksta:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter