Izvor: Novosti
18.02.2021 u 22:42
0

ZVEZDA I NJOJ DA ZAHVALI ZA REMI: Ona je iz VAR sobe poništila dva gola Milanu! (FOTO)

Utakmica izmedu dva evropska prvaka, odigrana na stadionu „Rajko Mitic“, imala je i posebnu gošću.

OVO MORATE DA ZNATE

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

ON JE ZVEZDINA JUNAČINA! Srušio je Liverpul, ŠOKIRAO MILAN, sve je moguće na San Siru! (VIDEO, FOTO)

PATRIJARH POMIRITELJ: Porfirije govori četiri jezika, doktorirao je u Atini, a u vojsci je uveo svešteničku službu

OPASNOM SERIJSKOM SILOVATELJU PRETI ZATVOR: Za mesec dana u šumama SILOVAO 7 DEVOJAKA I DEVOJČICU

Crvena zvezda je, uz igrača manje, uspela da golom Pavkova u 94. minutu odigra 2:2 s Milanom u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a pomoćni arbitar u VAR sobi bila je – Bibijana Štajnhaus.

Nemica je ušla u istoriju 2017, kada je zvukom pištaljke označila početak utakmice Budenslige između Herte iz Berlina i Verdera iz Bremena (1:1) i tako postala prva žena sudija utakmice prve lige nekog profesionalnog fudbalskog prvenstva u Evropi.

Posle deset godina kao arbitar na utakmicama druge lige i na prestižnim susretima ženskog fudbala, tada 38-godišnja pripadnica policije je 2017. izabrana među 24 arbitra nemačkog elitnog društva. Na tome se nije zaustavila.

Ova policajka iz Hanovera je delila pravdu i na Svetskom prvenstvu za fudbalerke 2019, šest puta je bila „Sudija godine“ u Nemačkoj, a po tri puta je delila pravdu na mečevima ženskog Mundijala i šampionatima Evrope.

Od aktivnog bavljenja suđenjem se oprostila 2020, ali ju je UEFA angažovala kao deo VAR-timova, što je sada bila i na Marakani, na kome je s kolegom Bastijanom Dankertom imala tri situacije u kojima su intervenisali – dva puta su njih dvoje, opravdano, poništili golove Milana, ali i potvrdili odluku Tasosa Sidiropulosa da se pri rezultatu 1:1 dosudi penal zbog prekšraja u šesnaestercu Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA CENA PUTARINA Deonice Beograd-Dimitrovgrad i Beograd-Čačak poskupele za 10 dinara

PO 3 KM PEŠAČILI NA GRANICI NA -10 Vozači iz Srbije danima stajali u kolonama: I pre toga su prolazili pakao

ODUZIMANJE IMOVINE I ZBOG 150.000 EVRA Zakon o poreklu samo što nije stupio na snagu, odnosiće se na sve, ali i na samo određene godine

ŽENU OBORIO NA ZEMLJU I ŠUTIRAO PA JOJ UKRAO TAŠNU: Uhapšen mladić (19) iz Bačkog Petrovog Sela zbog razbojništva

Bibijana Štajnahus je u žižu javnosti dospela još 2011. godine deleći pravdu na meču između Herte i Ahena, kada ju je jedan fudbaler „slučajno“ udario po grudima, na šta mu se ona nasmešila:

Inače, 2019. godine zbog nje u Iranu ljubitelji fudbala nisu mogli da gledaju meč Bajerna i Augzburga, jer je ona delila pravdu.

Kao što je poznato, u ovoj zemlji je na snazi šerijatski zakon i žene moraju biti pokrivene glave, ali kako to nije bio slučaj sa Nemicom, prenos se jednostavno nije smeo emitovati. Bavarski duel je automatski sklonjen sa programske šeme, jer su zakoni u Iranu izuzetno striktni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter