Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 11:11
0

VUČIĆ: Završio sam prvi semestar sa četiri položena ispita

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je prvi semestar na Visokoj sportskoj školi završio sa četiri položena ispita.

SAZNAJTE JOŠ

(UŽIVO) IMAŠ GA, TVOJ JE NOVAČE! Novi brejk u drugom setu, Đoković grabi ka drugom setu! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB POOŠTRAVA MERE? Kon: Moramo da zaustavimo punjenje bolnica!

MINISTAR ODBRANE U EMIRATIMA: Stefanović na sajmu naoružanja u Abu Dabiju (VIDEO)

Vučić je na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“ napisao da je dobio tri desetke i jednu devetku i da mu je žao što nije mogao da se bori i za četvrtu desetku, jer je uslov za dobijanje najviše ocene prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nije imao vremena.

„Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije“, napisao je Vučih, uz fotografiju sa otvorenim indeksom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter