Izvor: kurir.rs
21.02.2021 u 19:27
0

STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM: Evo šta je trener Zvezde REKAO igračima na poluvremenu!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak u 23. kolu Superlige sa 2:1. Iako je veći deo meča šampion Srbije jurio rezultatski minus, u finišu meča su gosti sa Marakane golovima Mirka Ivanića i Sekua Sanoga stigli do trijumfa.

Nije krio oduševljenje Dejan Stanković, posle nove pobede njegovih izabranika. Trener crveno-belih izneo je viđenje meča odmah nakon njegovog završetka:

– Nije lako posle evropske utakmice, gde potrošiš mnogo energije, doći ekipi koja se brani i gde može da se postignu golovi samo iz prekida. U to verujemo, to radimo, momci su bili fenomenali, skidam im kapu. Ovako se osvajaju titule – rekao je Stanković.

NE PROPUSTITE I OVO

PESMA UZ KOJU JE BALAŠEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČNAK KRIJE TAJNU: Đole je na koncertima Oliveru uvek izvodio na prelep način!

CELA NJENA PORODICA JE PROŠLA KROZ LOGOR SMRTI: Ko je Dara, junjakinja filma „Dara iz Jasenovca“?

Nošenje NAOČARA do tri puta smanjuje šansu za zarazu korona virusom

Zatvorene plaže na Mediteranu zbog izlivanja nafte

Šef struke srpskog šampiona imao je posebnu poruku za igrače na poluvremenu, kada su Subotičani vodili sa 1:0.

– Rekao sam im da ćemo pobediti utakmicu. Malkice smo nešto pomerili u sredinu, priznajem, rekao sam im da će biti 3:1, pogrešio sam, ali sam verovao u trijumf – kaže Dejan Stanković, koji se potom osvrnuo na poraz Milana u derbiju dela Madonina.

– Fenomenalno smo igrali u drugom poluvremenu, idemo da se dobro odmorimo. Čeka nas 90 minuta u Milanu, izgubili su 3:0 od Intera, biće umorni kao i mi, videćemo – istakao je Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter