Izvor: Novosti, Mozzartsport
22.02.2021 u 18:56
0

NOVI MALER! Na sve muke Zvezda i bez NAJBOLJEG igrača u Milanu!

Pobeda na očajnom terenu Gradskog stadiona u Subotici mogla bi skupo da košta fudbalere Crvene zvezde pred revanš protiv Milana na San Siru.

U FOKUSU

TROCIFREN BROJ U VRANJU I KRAGUJEVCU: U Beogradu najviše novih slučajeva korone

ZBOGOM VRANJSKA LEPOTICE: Oko 200 ljudi ispratilo Saru na večni počinak

NOVAK POBEGAO RIVALIMA: Rafi i Rodžeru se ovo neće dopasti!

Plašili su se u taboru srpskog šampiona da se ozbiljnije povredio i Filipo Falko koji je i napustio meč zbog povrede, ali su po svemu sudeći ostali bez najboljeg igrača prolećne polusezone Mirka Ivanića.

Požalio se na povredu primicača odmah posle meča u Subotici. Prve prognoze nisu bile crne, ali posle dodatnih pregleda kreativnom vezisti je dijagnostifikovano oštećenje mišića, saznaje Mocartsport.

Tako je Dejan Stanković ostao bez još jednog aduta, posle Nemanje Milunovića i Milana Rodića koji će revanš u Milanu propustiti zbog kartona, kao i od ranije povređenih Kataija i Erakovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter