Izvor: b92
23.02.2021 u 13:50
0

POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA Belgijanac video svlačionicu na Kosovu pa pocepao ugovor

Belgijski fudbaler Luis Pedro Kavanda nije želeo da potpiše ugovor sa fudbalskim klubom sa Kosova i Metohije, Trepčom.

VAŽNO

Dr Danica Grujičić upozorava: Ne kupujte ovaj LEK, to je čista PREVARA!

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

Đerlek za „Dobro jutro Srbijo“ sigurno NEĆE biti popuštanja mera

LEKARI UPOZORAVAJU: Kreće NOVI talas korone, a BOLNICE SU već PUNE!

On je tu odluku doneo nakon upoznavanja sa infrastrukturom Trepče, odnosno stadiona u Kosovskoj Mitrovici. Predsednik Trepče Abedin Zeka je ispričao svoje kratko iskustvo sa Kavandom.

– Kavanda je došao kod nas. Kupili smo mu avionsku kartu, sačekali, smestili u hotel, odveli ga do Prištine, u najluksuznije restorane. Rekao sam saradnicima da se bojim da će nam pobeći. Kada sam ga odveo u Mitrovicu, odveli smo ga na stadion ’Adem Jašari – ispričao je Zeka i dodao:

– U trenutku kada je ušao u svlačionicu – više ni sekund nije hteo da ostane. Zamislite da je krenuo sa nama na gostovanje u Gnjilane. Bio je zatečen kada je video svlačionice i nije ostao još ni 10 sekundi.

JASENOVAC, USTAŠKO STRATIŠTE SRBA

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJIO“: Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

GOJKO RONČEVIĆ PREŽIVEO JASENOVAC: Pakao ustaškog kazamata gori nego na filmskom platnu

Zeka je dodao da je Belgijanac bio zadovoljan finansijskim uslovima, ali… Kavanda je u karijeri igrao za Lacio, Torino, Bari, Trabzon, Galatasaraj i Standard, a dva puta je nastupio i za A selekciju Belgije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter