Izvor: tanjug
23.02.2021 u 13:56
0

POKLEKLI! Španska vlada, ipak, dozvolila meč sa tzv. Kosovom

Španska vlada dala je dozvolu za kvalifikacionu utakmicu za Mundijal 2022. godine između fudbalske reprezentacije Španije i tzv. Kosova u Sevilji.

VAŽNO

Dr Danica Grujičić upozorava: Ne kupujte ovaj LEK, to je čista PREVARA!

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

Đerlek za „Dobro jutro Srbijo“ sigurno NEĆE biti popuštanja mera

LEKARI UPOZORAVAJU: Kreće NOVI talas korone, a BOLNICE SU već PUNE!

Kako se navodi, Španska fudbalska federacija odredila je stadion u Sevilji kao mesto gde će 31. marta ugostiti kosovski tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, odbacujući spekulacije da će zemlja sa Pirinejskog poluostrva pokušati da se sastane sa kosovskom selekcijom na neutralnom terenu.

Kako prenosi Sport, samo se čeka zvanično odobrenje vlade u Madridu, za koji kaže da će uskoro biti objavljeno u javnosti.

JASENOVAC, USTAŠKO STRATIŠTE SRBA

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJIO“: Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

GOJKO RONČEVIĆ PREŽIVEO JASENOVAC: Pakao ustaškog kazamata gori nego na filmskom platnu

– Vlada je dala zeleno svetlo za utakmicu u Španiji. Ova odluka, međutim, ne znači da Španija priznaje nezavisnost Kosova – stoji u tekstu Sporta.

Kosovska selekcija je u grupi B zajedno sa Španijom, Švedskom, Grčkom i Gruzijom, četiri reprezentacije, od kojih tri nisu priznale nezavisnost Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter