Izvor: Kurir
25.02.2021 u 18:34
0

ALEKSIĆ DANAS SASLUŠAN, još jedna devojka se IZJASNILA

Advokat glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, Denis Bećirić govorio je o slučaju učitelja škole glume Miroslava Aleksića. 

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA PRESEK: Brojke u porastu! Još 15 osoba preminulo

PRELEPA PRIČA: Nemac bio ateista, sve dok nije došao u Srbiju, a onda se desilo ČUDO

Nadal OTKAZAO nastup na turniru u Roterdamu!

Danas je Aleksić saslušan u Višem javnom tužilaštvu nakon prijave još jedne devojke koja ga je opužila za polno uznemiravanje. On je negirao optužbe, a tužilaštvo je proširilo optužnicu. Učitelj škole glume „Stvar srca“ tereti se sada za ukupno 19 krivičnih dela, i preti mu zatvorska kazna od 15 godina. 

Optuženi se nalazi u pritvoru kako ne bi ponovio dela za koja je optužen, ali i kako ne bi uticao na svedoke. 

– Ne znam koliko je detaljno govorio, njegovo izjašnjene je i dalje da negira optužbe. Ono što je danas bila tema je jedna nova oštećena i on mora ponovo da se izjasni. Ukupno je saslušano 10 oštećenih i isto toliko svedoka. Na kraju smo istrage, ostalo je veštačenje oštećenih i da sačekamo predlog odbrane za svedoke, jer nisu nikog predložili za svedoka – rekao je on i dodao:

Na pitanje koliko je vremena potrebno da se donese presuda, on je odgovorio:

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ POLA MILIONA: Si Điping šalje nove doze vakcina koje stižu za rođendan predsednika Vučića

NAUČNICA GLIGIĆ OTKRIVA: Delovanje vakcine i očekivanje NOVOG TALASA KORONE

SVE O TREĆOJ LINIJI METROA: Povezivaće Novi Beograd i Banjicu, a ovako će izgledati TRASA

BOLNE REČI NAJBLIŽIH I JAUCI PARALI SU NEBO: Sahranjen tragično nastradali Jovan (18)

– Optužnica može da se podigne oko mesec dana. I zavisi od toga da li će odbrana predlagati i koliko svedoka. Vrlo je teško proceniti, zavisi da li će optuženi ostati u pritvoru. Njemu je u interesu da suđenje bude što duže. Oko godinu, godinu i po dana, možememo da očekujemo pravosnažnu presudu – zaključio je Denis. 

– Mi nemamo materijalnih dokaza, jer je prošao dug period, i jako je teško.  Međutim, kvalitet dokaza ne dovodi se u pitanje, imamo dovoljan broj svedoka njihove priče su uverljive i verodostojne. Svedoci su kao jedini dokaz i tako će sud suditi – priča Denis.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter