Izvor: Kurir
28.11.2021 u 19:31
0

PEŠIĆ O PORAZU OD BELGIJE: Izgubljenim loptama smo im poklonili pobedu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je večeras da je sve vreme delovalo da ta selekcija kontroliše utakmicu, ali da su velikim brojem izgubljenih lopti vratili Belgiju u igru.

– Sve vreme je delovalo da smo kontrolisali utakmicu i rezultat, ali smo imali deset izgubljenih lopti i vratili smo protivnika u igru. Posle deset izgubljenih lopti su pravili lake poene i popravilo im se samopouzdanje. To je razlog što nismo reagovali kako smo hteli. Znali smo na početku poslednje četvrtine da će Belgijanci biti agresivniji, fokusiraniji, tvrdji na lopti… I ovo se desilo. – rekao je Pešić.

– Treću četvrtinu smo počeli 0:8, 0:9, bez organizacije i tako smo im podigli samopouzdanje. Još jednom, ovo su kvalifikacije, prošlu smo dobili, večeras smo izgubili. – dodao je on.

Košarkaši Srbije poraženi su danas na gostovanju od selekcije Belgije sa 69:73, u meču drugog kola Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

Belgija nakon dva kola ima maksimalan učinak, dok Srbija ima po jednu pobedu i poraz.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter