Izvor: srpskainfo, happy bsc
30.11.2021 u 12:42
0

DETALJI POŽARA U TREBINJU: Na parkingu zapaljen automobil policijskog službenika

U Trebinju je zapaljen automobil „audi ku pet“ u vlasništvu policijskog službenika, a požar su ugasili pripadnici Vatrogasne jedinice.

Iz Policijske stanice Trebinje saopšteno je da je u jutarnjim časovima prijavljen požar na “audiju” koji se proširio i na automobil “golf”, dok su bili parkirani u ulici Obala Luke Vukajlovića u Trebinju.

Policija je obavila uviđaj, a Okružno javno tužilaštvo u Trebinju događaj je okvalifikovalo kao krivično delo oštećenje tuđe stvari, protiv jednog ili više nepoznatih počinilaca.

– Pripadnici Policijske uprave Trebinje, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, preduzimaju sve zakonom propisane mere i radnje radi otkrivanja i identifikovanja izvršilaca ovog krivičnog dela – navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter