Izvor: Objektiv
30.11.2021 u 21:55
0

Kupci gledali u šoku UBISTVO u Splitu: Željko ubo 15 puta nevenčanu suprugu, otkriveno šta je VIKAO

U brutalnom zločinu u Splitu ubijena je radnica.

 U prodavnicu oko 15 časova ušetao pedesetogodišnji muškarac i pred kupcima izbo četrdesetčetvorogodišnju V.P, svoju bivšu nevenčanu suprugu. Ona je sa teškim povredama vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, gde je ubrzo preminula.

Radnici prodavnice su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhapšen i priveden u službene prostorije, a policajci su na mestu zločina našli i nož.

Prema saznanjima zločin je počinio pedesetčetvorogodišnji Željko Đekić.

Sada se pojavljuju i detalji stravičnog čina.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Đekić sa žrtvom ima zajedničko dete, ali nisu bili u vezi u poslednje vreme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinioca nekog kaznenog dela ni kao porodičnog nasilnika.

Ubijena žena je malo pre 15 sati slagala artikle na rafove kada joj je prišao bivši partner.

Prvo ju je verbalno napao, a zatim je nasrnuo nožem na nju.

– Vikao je na nju: “Nisi mi dala da vidim dete tri meseca” Onda je počeo da je ubada i nisam više mogla gledati tu scenu – priča svedok.

Ubodena petnaestak puta

Prema prvim podacima, žena je ubodena oko 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Napadača je svladao čuvar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija sprovodi uviđaj na mestu događaja, a krenuli su u pretragu stana na Zlodrinoj poljani, gde živi ubica.

Ubica i žrtva su navodno bili u brakorazvodnoj parnici, ali za taj podatak još nema službene potvrde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter