Izvor: Happy BSC
01.12.2021 u 21:00
0

SA KIM ĆETE SLAVITI NOVU GODINU? Evo ko su najveseliji horoskopski znaci

Ko je onaj pravi parti manijak sa kim obožavamo da izađemo i provedemo se? Sigurno ste pomislili već na nekog dobrog prijatelja… ili ste to vi? Ako nemate ideju sa kim da provedete novogodišnje praznike, sigurni smo da će vam ova lista pomoći da pozovete „baš tog“ prijatelja i uživate u najluđoj noći.

Za ove znakove kažu da su najveseliji:

Lav

Lavovi prednjače u pronalaženju pozitivnog u svakom trenutku. Bez obzira na to kakva je situacija, Lav će naći izlaz i videti lepe stvari u životu. Optimisti su i znaju ljude da razoružaju osmehom, a njihova energija pokreće i druge na dobra dela. Nema zime u novogodišnjoj noći sa ovim znakom.

Ovan

Imaju vrlo veseo stav prema životu. Stalno se šale kako na tuđi, tako i na svoj račun i biti u njihovoj blizini uvek je zabavno. Avanturisti su i njihova snaga gura i ljude u okruženju da idu napred. Pored njih ćete na trenutak zaboraviti na ovu epidemiju, i provešćete se super.

Strelac

Važe za jedan od znakova koji su veseli i srećni. Smatra se da Strelčevi dolaze na svet sa prirodnim osećajem slobode i avanture. Kada se Strelac oseća loše on posegne za svojim ugrađenim mehanizmom za bekstvo od “loših” situacija i zna da tužna osećanja “prebace” u smeh. Obezbediće i vas dobrom energijom!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter