Izvor: Telegraf
07.12.2021 u 20:03
0

Rukometašice saznale protivnice u borbi za četvrtfinale na SP: U GRUPI DVE ZEMLJE IZ REGIONA

Ženska rukometna selekcija Srbije ostvarila je cilj i obezbedila je plasman u drugu fazu Svetskog prvenstva pobedama nad Poljskom i Kamerunom. Večeras će se protiv Rusije boriti za prvo mesto u grupi i za to da u narednu grupu prenese maksimalna četiri boda.

A tamo već zna sa kojim reprezentacijama će igrati. Posle remija Slovenije sa Angolom (25:25) postalo je jasno da će se Crna Gora, Slovenija i Francuska naći na našem putu ka četvrtfinalu.

Sve to znači da će se u novoformiranoj grupi naći selekcije Poljske, Srbije i Rusije zajedno sa tri prethodno pomenute. Najbolje dve obezbediće plasman u četvrtfinale.

U glavnoj rundi već su formirane dve grupe. U prvoj će igrati Nemačka i Danska sa po četiri boda, Mađarska i Južna Koreja sa po dva i Češka i Kongo koji nisu preneli bodove. U drugoj grupi se nalaze Španija i Brazil sa po četiri boda, Japan i Argentina sa po dva i Hrvatska i Austrija bez bodova.

U poslednjoj se zna da će učestvovati Norveška, Rumunija, Holandija, Švedska, Kazahstan i Portoriko, ali se ne zna koliko će ko preneti bodova. Jedino se zna da Kazahstan i Portoriko nastavljaju sa 0 bodova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter