Izvor: HappyBSC
10.12.2021 u 16:18
0

BOGAT I RAZNOVRSAN PROGRAM “BEOGRADSKE ZIME” DO 31. JANUARA(VIDEO/FOTO)

U Beogradu je sve spremno za doček Nove Godine. 

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić na svom instagram nalogu objavio je:

-Danas, tačno tri nedelje pre dočeka Nove godine krenuli smo sa kampanjom za manifestaciju “Beogradska zima” koja traje do 31. januara. Beograd će imati najbolji doček Nove godine u Evropi! Dobro došli!

Na današnjoj konferenciji za novinare, Vesić je rekao:

-Na današnjoj konferenciji za novinare najavili smo manifestaciju „Beogradska zima”, koja će trajati do 31. januara 2022. Zadovoljstvo mi je što će Beograd biti jedan od retkih gradova u Evropi koji će imati organizovan doček Nove godine.

Program je u velikoj meri namenjen deci, od „Trga bajki”, od 10. do 30. decembra na trgu ispred Opštine Zvezdara, preko „Novogodišnjeg dečjeg karavana” u okviru kojeg će prvi put dečji program biti na 25 lokacija, do „Trga otvorenog srca” i „Dečjeg novogodišnjeg karnevala”, kao i koncerta na istoj lokaciji 16. decembra. „Starogradska zima” biće organizovana u Parku vojvode Vuka, klizališta od 25. decembra pa naredna dva meseca na Trgu republike i drugim lokacijama u gradu, te tradicionalni koncert na Kolarcu „Otmeno” za ljubitelje klasične muzike. Tradicionalna je i „Ulica otvorenog srca” 1. januara, koja postoji više od šezdeset godina duž Svetosavske i Makedonske, ali i u drugim gradskim opštinama, kao i dva rok koncerta 29. i 30. decembra na Trgu Nikole Pašića. Uz kreativne radionice, literarne konkurse i drugo, ovo će zaista biti odličan doček. Kad je reč o epidemiološkim merama, kakve budu na snazi, tako ćemo se i ponašati i poštovaćemo ih, ali od dočeka nećemo odustati. Važno je i da normalno živimo i da štitimo javno zdravlje.

U okviru Beograda na vodi 31. decembra biće osvetljena Kula „Beograd” i organizovan koncert Gorana Bregovića, dok će ispred Doma Narodne skupštine nastupati, između ostalih, Jelene Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

Program je u celini veoma raznovrstan i svako će moći da čuje ono što želi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter