Izvor: Informer
12.12.2021 u 14:45
0

ENERGIJOM PROTIV ISKUSTVA: Jovanović veruje u pobedu

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora energijom i mladošću da se suprotstavi iskustvu Splita u predstojećoj utakmici ABA lige.

– Čeka nas zahtevna utakmica protiv tima koji bez obzira na rezultate u ABA ligi, pruža jako dobre partije u hrvatskom prvenstvu. Sigurno je da će ekipa Splita doći jako motivisana – rekao je Jovanović.

Košarkaši mege dočekuju sutra ekipu Splita, u utakmici 11. kola ABA lige.

– Split ima nešto promenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu, gde iskusni hrvatski igrači čine okosnicu tima. Mi tom iskustvu moramo da se suprotstavimo energijom, mladošću i konstantnom igrom na oba kraja terena i da pokušamo da budemo bolji nego što smo bili protiv Mornara u Baru – dodao je on.

Posle deset odigranih utakmica, Mega ima četiri pobede i šest poraza, a Split skor 2/8.

– ABA liga je ove godine veoma interesantna, većina ekipa na tabeli se nalazi u jednoj ili dve pobede razlike. Svaka utakmica je važna i jedna pobeda može da te odvede u gornji deo tabele, kao što i poraz može na loš način da utiče na tvoj plasman – rekao je Jovanović.

Kapiten Mege Luka Cerovina je istakao da ove godine domaći teren mnogo znači njegovoj ekipi.

– Očekuje nas važna utakmica posle tesnog poraza od Mornara. Protiv Splita igramo na domaćem terenu koji nam mnogo znači ove sezone i uz dobru energiju, nadamo se novoj pobedi i nastavku borbe za plej-of – rekao je Cerovina.

Utakmica Mega – Split igra se sutra od 12.00 u Hali sportova „Ranko Žeravica“, uz ograničeno prisustvo publike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter