Izvor: HappyBSC
12.12.2021 u 19:33
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“:Ko svedoči protiv Vuletića? Kolika robija preti Dijani Hrkalović? O pričama sa beogradskog asfalta govoriće Kristijan Golubović!

Počinje radna sedmica i najbolji početak je uz „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY. Ovde su sva aktuelna dešavanja analizirana na način koji nemate gde čuti. 

Voditeljski par Katarina Korša i Milomir  Marić sa gostima obradiće goruće teme.

Prvo idemo sa prelistavanjem štampe. To će najbolje uraditi  Zoran Milosavljević, Institut za političke studije, Mina Zirojević, Institut za uporedno pravo i Marko Matić, CEZAM.

Sledeća tema su „krivične prijave zbog napada kod Sava Centra“ . Privedeni su izgrednici! Više o tome  Zoran Ostojić, portal “Naši u svetu”, prof.dr Dejan Miletić, Centar za globalizaciju i Dragan Vujičić, Večernje Novosti.

Protiv Vuletića će svedočiti i studenti kojima je bio profesor! Šta o tome misli, reći će nam  Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

U nastavku tema je Hrkalovićeva koja je  puštena na slobodu, ali joj preti robija zbog kombinacija sa Belivukom i Elezom. Detaljnije o tome Mladen Radulović, Kurir, Blažo Marković , Sindikat policije i policijskih starešina, Žarko Popović, nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte.

 Bajden preti Putinu da će Rusija platiti „stravičnu cenu“ ako napadne Ukrajinu! Na ovu goruću temu govoriće  prof.dr Srđa Trifković,istoričar.

Srpskim stazama po Svetoj zemlji! Više o tome Boris Subašić,novinar.

Sledeća tema su priče sa beogradskog vrelog asfalta. O tome najbolje svedoči Kristijan Golubović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter