Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 19:28
1

ŠKOLJKE, ALGE I SKORO TONA KOKAINA! Neverovatno otkriće francuske policije na plaži (VIDEO)

Školjke, morske alge i skoro tona kokaina, to je zatekla francuska pomorska policija na jednoj plaži kanala Lamanš, saopštile su danas lokalne vlasti.

U toku je istraga o tome odakle je droga došla i kako je završila na obali nedaleko od grada Revila na poluostrvu Koten, saopštila je francuska pomorska uprava za Lamanš i Severno more, prenosi Rojters.

JAČI ZEMLJOTRES POGODIO ALBANIJU: Epicentar kod Elbasana (FOTO)

Kokain je bio upakovan u dva paketa povezana konopcem ukupne težine oko 850 kilograma (1.875 funti), saopštili su nadležni naglasivši da su i ranije pronalažene pošiljke droge, ali nikada ovoliko velika količina.

Policija pokušava da utvrdi da li je droga pala sa broda ili je „namerno izbačena na obalu da bi je pokupili trgovci ljudima“.

„LE BARŽOL“ PRED SUDOM: Počeo prosec desničarima optuženima za zaveru i planiranje atentata na Makrona

U Evropi se, uz porast nasilja sve više distribuiraju kokain i krek-kokain, a lučki gradovi u Severnom moru Antverpen u Belgiji i Roterdam u Holandiji postali su glavne kapije u za ulazak droge latinoameričkih narko-kartela u Evropu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠKOLJKE, ALGE I SKORO TONA KOKAINA! Neverovatno otkriće francuske policije na plaži (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter