Izvor: Tanjug
16.12.2021 u 19:05
0

STANKOVIĆ: Dva puta smo se vraćali i zasluženo pobedili

Teška, ali ipak lepa utakmica za nas, protiv veoma motivisanog protivnika. Izlazimo iz jedne situacije od koje se još nisam potpuno oporavio, ali ako je to sve što treba da ostane u 2021. godini onda neka tako i ostane. Momci su danas bili sjajni, nije bilo lako. Dva puta smo se vraćali i na kraju zasluženo pobedili, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv TSC-a u Bačkoj Topoli (3:2).

– Želim da se zahvalim Delijama koji su i ovog puta bili za najveću moguću ocenu, kao i svaki prethodni put. Zajedno delimo sve i idemo dalje. Sa odmora moramo da se vratimo tri puta jači nego što smo bili, kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve. Sve najbolje i puno čestitki, vidimo se u narednoj godini – poručio je Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter