Izvor: BSC Happy
24.03.2023 u 09:21
0

„RADIOKATIVNI CUNAMI“: Test Severne Koreje od kog drhti svet!

Severna Koreja je danas testirala podvodni dron sa nuklearnom sposobnošću, koji ima moć da generiše gigantski "radioaktivni cunami".

Test je sproveden odmah nakon što je saopšteno da će Sjedinjene države rasporediti nosače avina i ostalu vojnu opremu i naroužanje na jušnom delu korejskog poluostrva.

Direktna provokacija je došla i iz Seula, kada je predsednik Jušne Koreje izjavio kako će „Severna Koreja platitiza svoje nepromišljenje provokacije“, iako su provokacije koje predsednik iz Seula pominje definitivno obostrane.

APOKALIPSA, SADA!: Severna Koreja lansirala još krstarećih raketa!

Pjongjang tvrdi da novo oružje treba da se infilitrira u neprijateljske vode i aktivira „radiokativni cunami“ širokih razmera, ne komentarišući pritom navode iz Seula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter