Izvor: HappyBSC
20.12.2021 u 13:18
0

Šta se dešava nakon punog meseca u ovoj godini, Ivana Minović za HAPPY BSC portal

Poslednji pun Mesec u 2021.godini bio je 19. decembar i biće u znaku Blizanaca. Istog dana 19.decembra, tačnije 11:36 Venera kreće u retrogradni hod sa 26°29’ Jarca. Pun Mesec i Venera podstiču nas da zaživimo na nekom zaboravljenom polju života i usmerimo se na nova životna ostvarenja. Pun Mesec osvetljava rešenja koja se traže. Pun Mesec u znaku Blizanaca, predstavlja ravnotežu između fizičkog i duhovnog. Sagledajte stvari iz oba ugla i to može pomoći za pronalazak odgovora koji se traže. Kako je ovo pun Mesec u 2021. godini, pravo je vreme da pogledamo koje to stvari, navike ili ljude zadržavamo u životu.

Nakon punog meseca, Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, postaje retrogradna. Retrogradna Venera može promeniti stvari i odnose u vezi sa ljubavi, vrednostima i emocijama u našim životima. Venera retrogradna u blizini Plutona utiče na emocije, osećaj moći i samopouzdanja. Osećaj sigurnosti biće naglašen kada je reč o donošenju odluka. Slušate šta vam govori srce. Pored Venere i Plutona, imamo i Saturna i Urana koji se spremaju za poslednji kvadrat ove godine. Saturn želi da poštujemo pravila i uskladimo se, dok Uran želi da razmišljamo van ličnog pravilnika i usmerava nas na nove sadržaje života. Saturn predstavlja prošlost, Uran predstavlja budućnost. Biće prisutne promene i novine, svakome prema poziciji planeta u ličnoj astrološkoj karti. Saturn i Uran, kada su ove dve planete u kvadratu dolazi do borbe između starog i novog. Novo (Uran) želi da promeni stare strukture (Saturn) tako što će sve da sruši (kvadrat), i izgradi novo… Da li su vam promene potrebne, to samo vi znate?! Promene su na vidiku, bilo da ih želite ili ćete tek shvatiti da su vam promene potrebne!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter