Izvor: Informer
22.12.2021 u 14:19
0

TRUDNICA ZARAŽENA KORONOM RODILA MRTVU BEBU!

Mlada trudnica zaražena kovidom-19 juče je u teškom stanju prevezena u Zagreb na hitan carski rez, izjavio je za portal ePodravina šef koprivničke Ginekologije dr Ivica Stanišić.

– Ona je bila u jako teškom stanju, što je posledično uticalo na tok trudnoće i zbog toga je morala na prevremeni porođaj, u 32. nedelji. Nažalost, rodila je mrtvu bebu, a ona je još uvek teško – rekao je Stanišić.

Ove godine zbog korone imali su dva loša ishoda jer trudnice pogađaju teže kliničke slike koje se brže razvijaju

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter