Izvor: Sport.blic
23.12.2021 u 08:12
0

OBRADOVIĆ POSLE LOKOMOTIVE: Naš najgori meč

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je nakon poraza od Lokomotive u Evrokupu da su njegovi izabranici imali najlošije defanzivno izdanje u čitavoj sezoni za sada.

 Crno-beli su u šuterskom obračunu poraženi od Lokomotive u Kubanju. 

– Naša odbrana je bila loša, verovatno najgora utakmica koju smo odigrali defanzivno. Plan je bio da pazimo na Mekaluma i to je bio ključ. U prvom poluvremenu smo imali probleme pod našim košem. U drugom su nam dali 56 poena, što je previše za utakmicu. Zaslužili su pobedu – rekao je Obradović nakon meča.

Trener Partizana govorio je pohvalno o Lokomotivi. 

– Poznajem Kuka, odličan je igrač. Oni imaju iskustvo na svakoj poziciji, ima tu dosta kvaliteta, rade kao ekipa i zaslužili su pobedu. Čestitam kolegi Branku Maksimoviću, pripremio je meč odlično – dodaje Obradović.

– Partizan je doživeo drugi poraz, pa sada ima skor 6-2 u Grupi A Evrokupa. Imamo još jednu utakmicu u prvoj rundi, timovi imaju kvalitet i svaki meč je šansa da se igra dobra košarka. Probaćemo da se pripremimo za naredni meč kao za sve do sada – zaključio je Obradović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter